Droserin krém a jeho využitie

 

Droserin energeticky pôsobí a harmonizuje dráhu pľúc, srdca, tenkého a hrubého čreva, žalúdka a pečene.

Typickým príznakom poruchy na dráhe pľúc je silnejší kašeľ spojený s dýchavičnosťou, zahlienením nosa a bolesťami v jamke medzi kľúčnymi kosťami.

Droserin a infekcie

Droserin krém má pozitívny efekt v oblasti hrdla a priedušiek pri škriabaní v krku, kašli, prechladnutí alebo zápale horných dýchacích ciest. Zmierňuje nepríjemný pocit v hrdle, prekrví a prehreje postihnuté oblasti. Uľahčuje vykašliavanie. Droserin sa uplatní aj na preventívnej úrovni, ako antimikrobiálny krém, ktorý je vhodné používať už v začiatkoch infekcie. Pri zápale stredoušia sa krém aplikuje do okolia ucha a kombinuje s aplikáciou Audironu.

Ak trpíte chronickou alebo celoročnou nádchou, hrozí nebezpečenstvo rozšírenia zápalu aj do dutín, vtedy odporúčame aplikovať Droserin krém na tvárovú oblasť dutín. Vďaka jeho obsahu éterických olejov uľahčuje dýchanie. Taktiež pozitívne vplýva na zmiernenie horúčky.

Droserin a fajčenie

Droserin je vhodný aj pre fajčiarov (najlepšie v kombinácii s Ruticelitom) pri ťažkostiach s dychom. Je žiadúce podporovať regeneráciu pľúc, pretože chemické látky z cigaretového dymu veľmi zaťažujú pľúca.

Droserin a koža

V zime vplyvom chladného počasia často trpí odhalená pokožka rúk a tváre. Droserin ju pred týmito nepriaznivými okolnosťami dobre chráni. Veľmi dobre pôsobí na suché dlane, ekzém alebo šupinatú vyrážku. Na koži má protizápalový a hojivý efekt. Potierajte ním aj chodidlá a šiju.

Droserin a deti

U detí sa dobre osvedčila aplikácia Droserinu v počiatočných štádiách infekcií horných dýchacích ciest. Potieranie oblasti priedušiek na hrudníku a zozadu na chrbte uľaví od nepríjemných príznakov. U bábätiek postupujte opatrne. Krém vo veľkosti hrášku rozpustite vo vaničke a dieťatko ponorte do kúpeľa (takúto procedúru konzultujte s poradcom, terapeutom alebo detským lekárom). Zmierňuje a skracuje priebeh ochorenia, preventívne pôsobí proti horúčke a umožňuje telu tvoriť si dostatok protilátok, ktoré zabezpečia primeranú obranyschopnosť v dospelosti. Vnútorným užívaním Vironalu (u detí) a Drags Imunu u dospelých posilníte účinok.

Droserin Energy

 Ilona Jančiová z Energy.sk píše o Droserine:

“Nedostatočné dýchanie znižuje funkciu imunitného systému, ktorého sídlo je v črevách. Oslabená dráha čriev vedie k plynatosti, nafúknutému bruchu, črevným ťažkostiam, bolesti zubov a dolnej čeľuste. Droserin aplikujte na brucho, čelo, čeľusť a bod pod nosom. Pre harmonizáciu a pri akútnych stavoch si prípravok rozpustite vo vode a doprajte si kúpeľ nôh. Skrz reflexné plôšky sa liečivá energia dostane všade, kde ju treba. Pre maximálnu účinnosť krému využite orgánové hodiny. Pľúca sú aktívne od 3. do 5. hodiny rannej a črevá od 5. do 7. hodiny (zimného času).”  ILONA JANČIOVÁ - Vitae 2020_02

Zdroj: energy.sk https://www.energy.sk/sk/menu_x7514x/